ارتباط زندگی در نزدیکی رستوران‌های فست فود با خطر افزایش نارسایی قلبی
موضوع : جامعه | سرگرمی

ارتباط زندگی در نزدیکی رستوران‌های فست فود با خطر افزایش نارسایی قلبی

مطالعات جدید نشان می‌دهد که زندگی در نزدیکی رستوران‌های فست فود می‌تواند خطر نارسایی قلبی را تا 10 درصد افزایش دهد.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) بیماری‌های قلبی عروقی را عامل اصلی مرگ و میر در جهان معرفی کرده است. 
محققان در مطالعه‌ای که در مجله Circulation: Heart Failure منتشر شده است، به بررسی ارتباط بین محل زندگی و خطر نارسایی قلبی پرداختند.
آنها داده‌های مربوط به بیش از 500 هزار فرد بزرگسال را در ایالات متحده تجزیه و تحلیل کردند.
نتایج نشان داد که:

افرادی که در شعاع 500 متری رستوران‌های فست فود زندگی می‌کنند، 10 درصد بیشتر در معرض خطر نارسایی قلبی هستند.
این خطر برای افرادی که در مناطقی با تراکم بالای رستوران‌های فست فود زندگی می‌کنند، تا 16 درصد افزایش می‌یابد.

محققان معتقدند که این ارتباط به دلیل دسترسی آسان‌تر به غذاهای ناسالم و پرچرب در این مناطق است.
مصرف این نوع غذاها می‌تواند منجر به افزایش وزن، چاقی، و سایر عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی شود.
علاوه بر این، رستوران‌های فست فود اغلب در مناطقی با محرومیت اجتماعی و اقتصادی بالا قرار دارند.
این محرومیت می‌تواند به عوامل خطر دیگری مانند عدم دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی مناسب و فعالیت بدنی کم منجر شود.
راهکارهای پیشنهادی:

محدود کردن تعداد رستوران‌های فست فود در مناطق مسکونی
ارائه یارانه برای غذاهای سالم
افزایش آگاهی عمومی در مورد خطرات مصرف غذاهای ناسالم
ترویج فعالیت بدنی

با توجه به این یافته‌ها، لازم است اقداماتی برای کاهش دسترسی به غذاهای ناسالم و ترویج سبک زندگی سالم در مناطقی که خطر نارسایی قلبی بالا است، انجام شود.

نظر شما